Medishell als alpha-project op dit moment op Web Summit in Lissabon
8 november 2016
KEYPORT2020| Het team van het keyport project Medishell, dat als doel heeft om een slim pillendoosje te ontwikkelen wat verzorgers een melding geeft wanneer de patiënt de medicatie niet op tijd inneemt, bevindt zich op dit moment op het Web Summit in Lissabon.

Web Summit is het grootste Tech evenement van Europa. Met ruim 50.000 deelnemers uit 165 landen is het de plek om partijen te vinden om mee samen te werken. Slechts vijf jaar geleden begon het event met 400 startups. Inmiddels is het uitgegroeid tot een verzameling van evenementen die zich allemaal concentreren rondom de laatste technologische ontwikkelingen. Ben je op zoek naar kopers voor je product of potentiele investeerders in je project of misschien zoek je partijen die je kunnen helpen in de verder ontwikkeling van je product of dienst? Je vindt het allemaal op het Web Summit.

Omdat het Medishell project de alpha status heeft ontvangen van de organisatie van Web Summit is het als startup uitgenodigd om aanstaande woensdag 9 november in Lissabon het project te pitchen.Het team van Medishell is 'live' te volgen tijdens Web Summit. Hiervoor maken zij gebruik van diverse kanalen.

Bron: Keyport2020