Maak kennis met de sociale robot Phi
Ik ben sinds 2016 bij Philadelphia aan het werk. Geregeld heb ik mijzelf ook al mogen introduceren in de lokale en landelijke media.

Ik heb al met veel mensen binnen Philadelphia kennis mogen maken. Tijdens locatiebezoeken, medewerkersbijeenkomsten en cliënten- en familieraden. Ook kon je mij zien in de theatervoorstelling De Bedoeling, het werkt! Zeker 300 cliënten heb ik al mogen ontmoeten, heel leerzaam voor mij als robot om te ervaren hoe mensen op een robot reageren en welke verwachtingen of behoeften zij hebben.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan mijn software. Hierdoor leer ik steeds beter praten en luisteren. Philadelphia zorgt ervoor dat het straks heel toegankelijk wordt voor mensen om mij te programmeren. Zo kan ik voor iedereen een persoonlijk interactieprogramma uitvoeren en leren van de interacties. Zodat ik misschien ook jou wel kan gaan ondersteunen om steeds meer zelfstandiger te leven.

Phi in de media
Dat de media Phi interessant vinden is ook duidelijk. Phi, onze sociale robot trok onder andere de aandacht in het RTL Nieuws.
Wilt u meer info over wat Phi
voor uw organisatie kan betekenen?