"It's much more exciting to challenge your mind and heart to create oppertunities, rather then to wait for them." -Michael Teoh-

Strategisch innovatie advies
"When you prohibit failure you kill innovation"
-Dan Pallotta-
Innoveren is iets anders dan vernieuwen. Innoveren heeft meer impact op de organisatie en is vrijwel altijd verbonden met de visie en strategie van een bedrijf of afdeling. De wereld waarin de innovatie bedacht wordt, verschilt wezenlijk van de wereld waar de innovatie uiteindelijk voor bedoeld is. Door middel van strategisch innovatie advies komen deze twee werelden tot elkaar waardoor een duurzame inbedding van de innovatie in organisatie gewaarborgd kan worden.
Coaching
"Coaching is unlocking a person's potential to maximize their growth." -John Withmore-
Door middel van coaching deel ik graag mijn enthousiasme en ervaring met anderen om zo samen een nog grotere impact in de zorg voor elkaar te krijgen. Hoe meer bruggenbouwers er zijn tussen innovatie en de zorg, hoe groter de kans is dat zorginstellingen en daarmee ook de klant de vruchten plukken van de ongelooflijke technische ontwikkelingen die er zijn.
Xenia als spreker
"It's much more exciting to challenge your mind and heart to create oppertunities rather then to wait for them." -Michael Teoh-
Innovaties delen en vertellen over mijn ervaringen is de eerste stap in het enthousiast maken van anderen om zelf ook aan de slag te gaan met innovatie. In een presentatie of workshop laat ik graag mensen kennismaken met bijvoorbeeld een sociale robot. De presentatie wordt afgestemd op de wensen van de klant en de doelgroep om zo een maximaal effect te hebben.
Hoe werkt het?
1
Kennismaken
In een vrijblijvend gesprek maak ik graag kennis met jou of een organisatie. Samen brengen we in kaart waar de behoefte ligt en wat de verwachtingen zijn over het aan de slag gaan met innovatie.
2
Advies
Naar aanleiding van de kennismaking wordt een op maat advies gegeven over wat voor traject het best passend is om de behoefte binnen de organisatie aan te pakken.
3
Praktijk
In de praktijk zal ik samen met mijn
netwerkpartners het voorgestelde traject uitvoeren.
Kom in contact!
Jouw persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookieverklaring verwerkt.