Ga ook aan de slag met X-innovate
Strategisch advies en programmamanagement, coaching en workshops/ lezingen
Aan de slag met X-innovate
Strategisch advies en programmamanagement
X-innovate biedt strategisch advies en project-/ programmamanagement aan zorgorganisaties op het vlak van zorginnovatie. Dat advies kan gaan over de aanpak, de opzet en de organisatie van dit proces. Daarbij richten we ons altijd op het hoogste doel: tastbare resultaten boeken!

Deskundige coaching individueel en teams
Tevens biedt X-innovate deskundige coaching aan individuele professionals en teams die werken aan zorginnovatie binnen de organisatie, hiermee willen starten, in dit proces zijn vastgelopen of tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben in de uitvoering. Xenia Kuiper is EQA geaccrediteerd NOBCO/ EMCC coach.

Inspirerende sprekers sessies
X-innovate verzorgt daarnaast inspirerende workshops, lezingen en presentaties over de aanpak van zorginnovatie. Innovators zijn hard nodig in de zorg. Maar hoe word je een innovator die de gevestigde muren afgebroken krijgt? Allereerst door te ontdekken en te doen. Innovatoren worden niet op school gekweekt; je ontdekt het in jezelf. Hulp bij het ontpoppen daarvan is waar X-innovate sterk in is, met het bieden van praktische handvatten, coaching en inspirerend leiderschap.

Verbinding startup en corporate
Ook ondersteunt X-innovate startups die met zorgorganisaties als launching customer willen samenwerken. X-innovate richt zich met name op de verbinding tussen de diverse werelden en het begeleiden van concrete innovatietrajecten waarin klantgerichte innovatie centraal staat. Xenia Kuiper is samen met het Sociale Robotica programma van Philadelphia Zorg genomineerd voor de Tenzinger Zorgverslimmer Award 2023.